Jaké reklamní předměty ocení (nejen) vaše děti

Jaké reklamní předměty ocení (nejen) vaše děti

By 0 Comment 8. 1. 2022

Stavebnice či figurky – některé stavebnice umožňují vytvářet potisk na jednotlivých dílcích a podobně byste mohli vyzdobit třeba i figurky, s nimiž si děti rády hrají, např. Igráčky nechat potisknout na zádech jménem či přezdívkou.

Hlavolamy – co takhle hlavolam? Těch existuje spousta a vhodný potisk třeba na Rubikově kostce může přispět k větší atraktivitě. Do této kategorie patří i oblíbené puzzle, vlastní potisk skládaček se dětem určitě bude líbit, zvláště tehdy, potěšíte-li je jejich oblíbeným motivem.

Sportovní potřeby – děti milují pohyb (pokud nejsou nemocné) a k pohybu patří celá řada pomůcek, jako jsou trampolíny, kolečkové brusle, plavky, švihadla, posilovací popruhy, různé druhy a velikosti míčů, tenisové či badmintonové rakety, pálky na stolní tenis a pingpongové míčky, hokejky a hokejová výzbroj a spousta dalších předmětů v této kategorii. Děti ocení potisk na čemkoli, jestliže je dokáže zaujmout a upoutat pozornost.

hlavolam pyramida

Pokladničky (prasátka) – vaše ratolesti můžete vést k šetrnosti a zodpovědnosti i střádáním peněz. Pokladnička v podobě prasátka, domečku a dalších předmětů je může vhodně motivovat třeba k tomu, že si za své úspory pořídí vysněný model auta na dálkové ovládání nebo domečku pro panenky.

reklamní pastelky

Ozdoby – náušnice, náramky, náhrdelníky – to vše lze potisknout a připomínat dětem šťastné chvíle např. na dovolené či ve škole se spolužáky na školním výletu. Můžete potisk koncipovat i se jménem jejich oblíbených zvířátek či pohádkových postav.

Obaly na mobil – mobilní telefon bývá častým společníkem hlavně starších dětí a máte-li vhodný nápad, čím vyzdobit např. flipový obal na mobil, máte možnost to provést poměrně snadno, neboť se jedná o rovnou plochu, kam dobře zapadne text i fotografie.

Pastelkyreklamním předmětem pro děti se mohou stát i fixy, propisky či pastelky, v této kategorii předmětů je skutečně pestrá plejáda možností jednobarevného či vícebarevného potisku. Pastelky mohou být i skvělým dárkem spolužákům k narozeninám či k vánocům.