Každý den lžíci zdraví

Každý den lžíci zdraví

By 0 Comment 23. 9. 2020

Už naši předkové věděli, jak zdravým produktem je MED. Brzy ho začali využívat docela rozmanitými způsoby. Med se používal na všechno.
– na hojení ran
– na výrobu alkoholických nápojů
– na slazení jídel.
skleničky medu
Čím je med tak prospěšný našemu organismu? Staří včelaři říkávali, že v medu je celá louka i s přilehlým lesem. Možná na tom něco je. Med obsahuje velké množství železa a vitamínů. Pokud ho budeme užívat pravidelně, posílíme své bílé krvinky a ony se nám za to odvděčí vítězstvím v boji proti bakteriím. Jestliže jsme prevenci tak trochu zanedbali a nějaký ten virus si přeci jen cestičku našel, použijeme med jako lék.
· Lžíce medu v teplém mléku dovede příjemně zahřát tělo, a ještě k tomu výborně chutná.
· A oslazený bylinkový čaj zase pomůže vyhnat rýmu a kašel na míle daleko.
skořice a med

Recept na zdraví? Med se skořicí

My přidáme k medu ještě jednu surovinu, a tím z něho vyrobíme naprostou zdravotní pecku. MED SE SKOŘICÍ je označován za přírodní zázrak. S jeho pomocí můžeme bojovat proti
– vysokému cholesterolu
– artritidě
– infekcím močového měchýře
– plynatosti
– chronické únavě
– a dokonce i proti nepříjemnému zápachu z úst.
hromádka skořice
Ještě nejste přesvědčeni, že je med to pravé právě pro Váš organismus? A co byste řekli na to, kdyby se po medu i hublo? Že je to nesmysl? Med je přeci sladký. A přeci je to pravda. I přesto, že je med sladký, tak neobsahuje špatné cukry. Jestliže si dáte každé ráno před jídlem šálek teplé vody s dvěma lžičkami medu a jednou lžičkou skořice, brzy uvidíte výsledky. A nejen proti obezitě a chřipce dokáže med bojovat. Obáváte se potíží žilami a cévami? Zkuste pomazánku z medu a skořice na celozrnném pečivu. Australští a japonští vědci zase přišlo na to, že lžíce medu se skořicí je výbornou podpůrnou léčbou proti rakovině kostí, žaludku a střev. Stačí třikrát denně jedna lžíce.